HomeOver Sandstep HealthcareOns teamSofie Middelhoff

Sofie Middelhoff
Functie: Directeur Gender Clinic

Sofie Middelhoff

Sofie heeft in diverse takken binnen de gezondheidszorg ervaring opgedaan. Na haar studie Gezondheidswetenschappen startte zij als consultant bij een zorgadviesbureau. Vervolgens ging Sofie aan de slag bij een GGZ-aanbieder, waar zij zich vooral bezighield met de zorgverkoop. In 2017 maakte zij de overstap naar Sandstep Healthcare.

Als Account- en Projectmanager is Sofie verantwoordelijk voor de zorgverkoop van alle projecten die Sandstep Healthcare heeft gerealiseerd. Daarnaast is zij projectleider bij het opzetten van nieuwe klinieken en het ontwikkelen van nieuwe producten. Met haar analytisch vermogen en verbindende kracht weet Sofie snel tot duurzame resultaten en oplossingen te komen.

‘Wat Sandstep Healthcare typeert, is dat iedereen van het aanpakken is. Schouders eronder en we doen het samen. We zetten ons in voor innovatieve en maatschappelijke ondernemingen. Als voorbeeld: toen we in 2019 met de transgenderzorg begonnen, was de wachtlijst voor mastectomie twee jaar. In anderhalf jaar hebben we de wachtlijst teruggebracht binnen de treeknormen. Daarnaast hebben we aanbod uitgebreid met hormoonbehandeling en psychologische zorg. We hebben fors ingezet op netwerkvorming waardoor het makkelijker wordt om patiënten te voorzien van de juiste zorg op de juiste plek met een verkorte wachttijd.’