HomeVoor verzekeraars

Voor verzekeraars

Hieronder informatie over de zelfstandige behandelklinieken die Sandstep Healthcare heeft opgezet. Alle klinieken van Sandstep Healthcare maken deel uit van de Sandstep klinieken. 

Orthoparc

OrthoParc (met vestigingen in Bosch en Duin, Rozendaal en Lelystad) is de kliniek voor innovatieve orthopedie met de focus op heup- en knieprothesiologie. Onderscheidend ten opzichte van andere zorgaanbieders is, dat de operaties in dagbehandeling worden verricht. Daarmee realiseert de kliniek een kostenbesparing per patiënt van € 800,- tot € 1.000,-. Orthoparc is een Sandstep Kliniek. 

Gender Clinic 

Gender Clinic (Bosch en Duin) is een kliniek voor transgenderpersonen die hier terecht kunnen voor chirurgische ingrepen, endocriene zorg en psychologische begeleiding. Met dit brede aanbod voldoet Gender Clinic aan de maatschappelijke vraag en worden de wachtlijsten serieus verkort. Netwerkgeneeskunde speelt in deze kliniek een grote rol, waar verschillende disciplines bij elkaar zijn gebracht om de juiste zorg op de juiste plek te bieden.

HandsOnCare

HandsOnCare (Bosch en Duin, Lelystad en Rozendaal) levert hand- en polschirurgie in dagbehandeling. De focus ligt op veilige en innovatieve behandelingen door Europees en Amerikaans gecertificeerde hand-/polschirurgen. HandsOnCare is een Sandstep kliniek.

Spectrum Oogzorg

Spectrum Oogzorg (Rozendaal) biedt toegankelijke en passende oogzorg dichtbij huis binnen een netwerk van oogzorgprofessionals zoals optometristen, physician assistants en orthoptisten. Zij leveren ongeveer 60 procent van de minder complexe zorg, terwijl de oogarts altijd op de achtergrond aanwezig is. Bij complexere zorgvragen neemt de oogarts de zorg over. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van hightech apparatuur met een gekoppeld EPD. De kliniek zet dus sterk in op digitalisering en taakherschikking. Spectrum oogzorg is een Sandstep kliniek.

CosMed

CosMed (Bosch en Duin en in Rozendaal) biedt ethisch verantwoorde cosmetische chirurgie op het hoogste kwaliteitsniveau. De kliniek verricht geen buitenproportionele, maar uitsluitend waardevolle ingrepen. Vanaf het allereerste adviesgesprek weten de patiënten wat ze wel en niet kunnen verwachten.  Cosmed is een Sandstep kliniek.

Mansani Kliniek

Mansani Kliniek is in 2021 opgericht door uroloog Garry Pigot in samenwerking met de zorgorganisatie Sandstep Healthcare. Mansani kliniek is daarmee een Sandstep kliniek. Mansani Kliniek is gevestigd in een multidisciplinair zorgpand in Bosch en Duin. U kunt hier terecht voor poliklinische afspraken én operaties.

Meer weten?

Voor meer informatie over bovenstaande klinieken kunt u contact opnemen met Sofie Middelhoff.