HomeVoor verzekeraars

Voor verzekeraars

Hieronder informatie over de zelfstandige behandelklinieken die Sandstep Healthcare heeft opgezet. 

Orthoparc

OrthoParc (met vestigingen in Bosch en Duin, Rozendaal en Lelystad) is de kliniek voor innovatieve orthopedie met de focus op heup- en knieprothesiologie. Onderscheidend ten opzichte van andere zorgaanbieders is, dat de operaties in dagbehandeling worden verricht. Daarmee realiseert de kliniek een kostenbesparing per patiënt van € 800,- tot € 1.000,-.

Gender Clinic 

Gender Clinic (Bosch en Duin) is een kliniek voor transgenderpersonen die hier terecht kunnen voor chirurgische ingrepen, endocriene zorg en psychologische begeleiding. Met dit brede aanbod voldoet Gender Clinic aan de maatschappelijke vraag en worden de wachtlijsten serieus verkort. Netwerkgeneeskunde speelt in deze kliniek een grote rol, waar verschillende disciplines bij elkaar zijn gebracht om de juiste zorg op de juiste plek te bieden.

HandsOnCare

HandsOnCare (Bosch en Duin, Lelystad en Rozendaal) levert hand- en polschirurgie in dagbehandeling. De focus ligt op veilige en innovatieve behandelingen door Europees en Amerikaans gecertificeerde hand-/polschirurgen. 

Spectrum Oogzorg

Spectrum Oogzorg (Rozendaal) biedt toegankelijke en passende oogzorg dichtbij huis binnen een netwerk van oogzorgprofessionals zoals optometristen, physician assistants en orthoptisten. Zij leveren ongeveer 60 procent van de minder complexe zorg, terwijl de oogarts altijd op de achtergrond aanwezig is. Bij complexere zorgvragen neemt de oogarts de zorg over. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van hightech apparatuur met een gekoppeld EPD. De kliniek zet dus sterk in op digitalisering en taakherschikking

CosMed

CosMed (Bosch en Duin en in Rozendaal) biedt ethisch verantwoorde cosmetische chirurgie op het hoogste kwaliteitsniveau. De kliniek verricht geen buitenproportionele, maar uitsluitend waardevolle ingrepen. Vanaf het allereerste adviesgesprek weten de patiënten wat ze wel en niet kunnen verwachten. 

Meer weten?

Voor meer informatie over bovenstaande klinieken kunt u contact opnemen met Sofie Middelhoff.