HomeInnovatieve zorgconceptenEigen vestiging openen

Eigen vestiging openen

Ook in het realiseren van nieuwe vestigingen is Sandstep Healthcare zeer bedreven. Overweegt u een specialisme binnen uw zorginstelling te verzelfstandigen? Bijvoorbeeld omdat uw ziekenhuis daar geen OK-ruimte voor beschikbaar wil stellen? Na een uitgebreide analyse bespreken we of het handig is om elders OK-tijd te huren, of het beter is nieuwe OK’s te bouwen of dat we mensen rekruteren om beschikbare OK’s in de omgeving te vullen en een poli kunnen draaien. 

Een vestiging openen van een bestaande zorgonderneming?

Bent u (medisch) specialist in het vakgebied van één van onze projecten en denkt u erover om een zorgvestiging te starten? Dan kijken wij graag samen met u naar mogelijkheden om dit onder de vlag van een bestaande zorgonderdeming op te starten. Zo profiteert u direct van een solide ICT infrastructuur, een zorgvuldig opgebouwde zorgkwaliteit en een positieve naamsbekenheid. Benieuwd naar de bestaande zorgondernemingen? Bekijk onze projecten

Thuis in alle relevante vakgebieden

Sandstep Healthcare heeft alle disciplines in huis om kundig te adviseren over de opening van eigen vestigingen van bestaande klinieken. Van vraagstukken op het gebied van financiën, operationele zaken, ICT, marketing, hygiëne-audits: onze experts zijn thuis in alle relevante vakgebieden.

Neem contact met ons op

Uw specialist bij het openen van een eigen vestiging