HomeNieuwsOproep leden cliëntenraad

Oproep leden cliëntenraad

Oproep leden cliëntenraad

Help jij onze zorg nog beter te maken?

Sandstep Healthcare is een innovatieve en snel groeiende organisatie die meerdere klinieken heeft opgestart. Belangrijk is dat de zorg die wij bieden volledig aansluit de behoeften van de cliënt. Het liefst overtreffen wij de verwachtingen van onze cliënten. Met behulp van de ervaring van cliënten kunnen wij de kwaliteit van zorg nog verder verbeteren. Cliënten kunnen namelijk door middel van de cliëntenraad invloed uitoefenen op de kwaliteit van zorg. Wij starten met een nieuw te vormen cliëntenraad. Hiervoor zijn wij op zoek naar vier leden.

Wat kun je verwachten?

  • De overleggen vinden 3 á 4 keer per jaar plaats
  • De fysieke bijeenkomsten organiseren we in het midden van het land, in ons pand in Bosch en Duin. Hier zorgen we voor koffie en wat lekkers
  • Indien gewenst of noodzakelijk kunnen de overleggen ook digitaal plaatsvinden
  • Leden van de cliëntenraad kunnen rekenen op een onkostenvergoeding
  • Je gaat onder andere in gesprek met de operationeel directeur en de manager Kwaliteit en Veiligheid

Laat je stem horen

Heb jij ideeën over hoe de zorg beter kan? Wil je graag, vanuit je ervaring met een van onze klinieken, meedenken hoe wij veranderingen kunnen doorvoeren? Laat je stem dan horen. Je krijgt van ons alle ruimte om hier invulling aan te geven binnen de cliëntenraad. Wil je meer informatie, of je opgeven? Dan kan bij bij Vanessa van Vliet, Kwaliteit en Veiligheid. Stuur een mail naar v.vanvliet@sandstephealthcare.nl. Telefonisch is ook mogelijk, je kunt haar bereiken op 06-52611212.

We horen graag van je!