HomeNieuwsOperatieruimte nodig?  Wij hebben deze zomer OK...

Operatieruimte nodig?  Wij hebben deze zomer OK-dagen beschikbaar voor zowel kliniek als medisch specialist.

Operatieruimte nodig?  Wij hebben deze zomer OK-dagen beschikbaar voor zowel kliniek als medisch specialist.

Als kliniek of specialist wilt u de beste zorg voor uw patiënten, maar ook een prettige werkomgeving. Opereren op dagen dat het u uitkomt, in een volledig uitgeruste en goed onderhouden operatiekamer of  POK.  Dat kan bij Medical Parc.

Volledig geoutilleerdere operatiekamers

Bij Medical Parc huurt u volledig geoutilleerde en gevalideerde klasse 1, prestatieniveau 1 operatiekamers die zijn voorzien van een opdekruimte. De operatiekamers voldoen aan de nieuwste WIP richtlijnen. De ruimtes bevinden zich op een prettige, bosrijke locatie in Bosch en Duin. (Utrecht)

Flexibiliteit

Flexibiliteit is belangrijk voor elke kliniek of medisch specialist. Daarom zijn onze operatiekamers 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Daarnaast bepaalt u zelf voor welke periode u de operatiekamer (OK) wilt huren. Dit kunnen een aantal vaste dagen per maand zijn, maar ook een aantal uren per week.

Ondersteuning en overnachten patiënten

U kunt onze faciliteiten inclusief of exclusief ons personeel huren. Ons personeel staat met hun kennis en kunde klaar voor uw patiënt. Uw patiënten kunnen in onze klinieken overnachten preoperatief en postoperatief onder toezicht van ons gespecialiseerd team.

Iets voor u?

Neem dan contact op met Jannette van der Wal, manager OK,  bel 088  891 00 89 of mail info@medicalparc.nl.